Plånbok Brun Läder

  • 349 kr
In Stock
Article Number: 0722
Share

Plånbok Brun Läder

Elegant och klassisk plånbok i brunt äkta läder av hög kvalitet och med karaktäristiska detaljer genom sömmarna.
Plånboken är sådär "lagom stor", en härligt slimmad och smidig plånbok som inte tar för mycket plats i fickan och som är
tillverkad i ett mjukt och vackert "full grain" läder som har med sig den naturliga looken i en snygg brun färg.

Bakom den stilrena och läderbruna ytan hittar du 9 stycken kortfickor, en av kortfickorna har transparent frostad plast för tex ID-kort/Körkort, en av kortfickorna har transparent "klar" plast med hål i för att enklare få ut kortet och det finns ytterligare en lite större ficka med klar plast för tex foton på nära och kära och så finns såklart en längsgående sedelficka med gott om utrymme för dina sedlar.

Vår plånbok är tillverkad i ett äkta "full grain" läder och har en extra vikt läderkant vid yttersömmarna vilket gör den slitstark,tålig och unik i utseendet då varje del av ytan på skinnet har behållt sitt naturliga utseende.

Äkta läder/skinn som är ett sådant fantastiskt material och som bara blir snyggare med tiden kan du enkelt underhålla med din favorit lädersmorning för att undvika att lädret torkar och för att få den att utveckla sin karraktär och formas efter kroppen där du bär din plånbok!

Problem med "Skimming" direkt genom kläder/plånböcker är något som på senare tid har blivit mera aktuellt då det inte behövs kod för att "blippa" mindre summor och detta är något man vill hålla kolla på och därför har vår plånbok ett anti RFID membran - dvs blockerande material mellan lädret (yttre) och fodret (polyester/inre) för att försvåra att dina köpkort blir ofrivilligt "blippande" på avstånd.

Ge dig själv en ny plånbok och få:
- En elegant plånbok som passar alla, stor eller liten, man som kvinna!
- Äkta läder/skinn ger en exklusiv känsla och blir vackrare med tiden när den används.
- 9 st fack för kort + 1 st multifack + 1 st sedelfack.
- RFID - blockerande material mellan läder (yttre) och polyester fodret (inre).

Skötsel:
Tänk på att eftersom plånboken är tillverkadi äkta läder bör den smörjas/fettas in då och då för att stå emot väta och så att den inte torkar och spricker.
Vi rekommenderar Wilmas produkt "Kängskosmorning" för plånboken i första hand men andra rekomenderade produkter är också Giron och Jörn fett för kängor som kommer göra att din plånbok håller i flera år!

Färg: Brun.
Storlek ca: 11 x 8,7 x 1,5 cm.
Material: Läder / Polyester (foder, tråd).
Kortfack: 8 kortfack, 1 ID-kort fack, 1 multifack, 1 sedelfack.