Reflexband Ankel Taktiskt Svart

  • 69 kr
In Stock
Article Number: 0665
Share

Vårt Reflexband Ankel Taktiskt Svart kommer med både kardborre (kardborreband) och knapplåsning för att säkra att reflexbandet inte öppnas och faller av.
Det svarta reflekterande ankelbandet smälter in på tex uniform på ett annat än dom gälla färgerna i ljust grönt eller de i "silver" och ger ett säreget utseende åt bäraren.

Om Reflex ankelbandet bärs till FU90 så kan även den hon-knapp på insidan av reflexbandet användas både då bandet bärs (det sitter då långt ned) men också för förvaring  på uniformsbyxan genom att snäppa det på plats på någon av byxans han-knappar när byxorna är avtagna helt enkelt för att inte tappa bort ankelbandet och förenkla att det inte glöms bort att bäras.

Reflexbandet behöver naturligtvis inte bara användas som ankelband utan fungerar utmärkt till väst och väskor, sport m,m.
Insidan av bandet är av läder.
Två knappar hjälper dig justera två olika lägen.

Vårt svarta reflekterande material har en lägre grad av reflektion än tex ljusa "silver" eller ljusgröna plastreflexer och kan inte jämföras på det sättet.
Bandet reflekterar bäst när ljuskäglan är centrerad mot / på själva bandet det reflekterar alltså inte pereferiljus så som andra glossiga reflexer gör.

Använd reflexbandet endast då en lägre grad av reflektiv synlighet på avstånd kan accepteras och utan att säkerheten påverkas. Komplettera med andra reflexer, reflexband och reflexväst vid behov och enligt gällande order/regler.